dijous, 9 d’octubre del 2014

Proximament amb nosaltres...Jenny Moix!!!

Proximament tenim unes conferències molts interessants al nostre ajuntament! 

Qui vindrà???
La Jenny Moix, doctora en Psicologia i professora titular de la Facultat de Psicologia de la UAB des de l'any 1991 i que compagina la seva carrera acadèmica amb col·laboracions a El País Semanal, aparicions televisives a La 2 de TVE o intervencions radiofòniques com les de "L'ofici de viure" a Catalunya Ràdio.

El 29 d'octubre de 12:00 a 13:30 i que repetirà el 21 de novembre a la mateixa hora, farà una conferència "La influència dels teus pensaments".  La conferència es farà en el marc del projecte Estratègies de desenvolupament personal (2013-2015).
Recordeu que per fer la sol·licitud heu d’entrar al Portal de l’Empleat.

I de que parlarà?
La Jenny ens proposa això!!!
La influència dels teus pensaments
"On van els teus pensaments van els teus passos" aquesta famosa frase d'autor desconegut guarda una veritat essencial: la nostra vida depèn dels nostres pensaments. La qüestió és: ¿I aquests pensaments de què depenen? No sabem el que estarem pensant d'aquí a 5 minuts, mitja hora o demà al migdia, perquè nosaltres no els dirigim. No depenen de nosaltres, les nostres cabòries tenen vida pròpia. Les investigacions demostren que les persones que saben influir en major mesura en el rumb dels seus pensaments són les persones més felices. En aquesta conferència s'obriran portes per a conèixer com podem aconseguir-ho.

Salutacions a tots i a totes!
Us hi esperem! Jo no m’ho perdo!




Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada