divendres, 25 d’abril del 2014

La meva cançó

Hola a tots i a totes! Aquesta setmana inaugurem secció. Parlo d'un apartat que tractarà les nostres cançons. Es tracta de compartir totes aquelles cançons que tenen un sentit especial per a nosaltres quan les escoltem i que ens serveix per sentir-nos millor pels records que ens aporten, o que ens motiva o ens dona tots aquells recursos que necessitem en un moment donat. 

Per tant, ja ho sabeu! Aquelles cançons que ens motivin o que tinguin un contingut interessant, les podeu compartir amb nosaltres. 

Per començar, m'agradaria convidar-vos a escoltar una cançó que té un significat especial per a mi, i que segur que us sona!!!



7 comentaris :

  1. Hola Carlos, genial aquesta nova secció!!

    Jo aprofito i deixo dues! Una de tristesa i l'altra d'eufòria total. Una de reflexió i profunditat, i l'altre totalment hedonista.

    La primera és una versió del gran Johnny Cash del grup NIN poc temps abans de morir i la segona una cançó de Franz Ferdinand, un d'aquests grups que per múltiples circumstàncies adoptes com a generacionals.

    Johnny Cash - Hurt
    https://www.youtube.com/watch?v=SmVAWKfJ4Go

    Franz Ferdinand - Take me out
    https://www.youtube.com/watch?v=los6obvBbqU

    ResponElimina
  2. Gràcies Robert!!! Bones eleccions!!!

    ResponElimina
  3. Bon dia Carles,

    vull aportar-te una cançó que sempre que la sento em fa sentir millor, ja des de les primeres notes noto que em fa aixecar l'ànim, es tracta de "Somewhere Over the Rainbow" d' Israel Kamakawiwo'ole.


    http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=gApK2lZlcCI

    ResponElimina
  4. Bona tria la del Robert!!

    Jo n'aporto una que, com la dels Franz, és idònia per "desfogar-te" i omplir-te de ganes.. És el Wake Up dels Arcade Fire. A més actuen a finals de mes al Primavera.. i allà hi serem!
    https://www.youtube.com/watch?v=OCOfoDnCV_Y

    ResponElimina
  5. Molt bona Xavi!! També estaré al Primavera i per suposat no me'ls perdré!

    ResponElimina