dimecres, 23 de desembre del 2015

El llibre? El nostre bloc

Avui toca llibre, però quin pot ser el millor llibre per llegir que el nostre!? Si! El nostre! Tenim un bloc que va començar al març de 2014! Ep! que ha faltat poc per a dos anys, en el què s'han publicat molts articles de lo nostre i com qui diu podríem fer un llibre!. S'han publicat 80 articles, 40 recomanacions de llibres, 40 cançons emocionals i les que faltarien!, i 41 pel·lícules fins al moment. No us sembla un bon llibre per visitar quan vulgueu? Els articles, ja sabeu que a part de diferents temàtiques més específiques, s'han enquadrat també segons el camp que volíem treballar al taller corresponent. En fi, que teniu aquest blog per quan vulgueu visitar!!!!!!!
Abraçades de final de projecte !!!! Us deixo una explicació de com va començar...!

"Benvinguts i benvingudes al blog! Aquest blog pretén ser un espai de reflexió sobre recursos i estratègies per al desenvolupament personal. Aquí us trobareu articles de diferents experts que tocaran temes que tenen relació amb els diferents tallers que realitzarem pels treballadors i treballadores de l’ajuntament de Sant Boi del Llobregat dintre del projecte "Estratègies de desenvolupament personal". Igualment, veureu entrades en el blog que han de veure més amb la part visual. A l’apartat "pel.lícules", us mostraré vídeos inspiradors que ens facin reflexionar sobre el que fem en el dia a dia i tanmateix trobareu a l’apartat de "llibres", material interessant per aprofundir en diferents temàtiques que us interessi. A l'apartat de tallers, s'informarà de diferents cursets i tallers interessants que tenen relació amb els temes que s'exposen al blog.  
Des d'aquí, convidar-vos a que us subscriviu al blog, per llegir les entrades i també que feu del "vostre" blog un espai a on pugueu aportar mitjançant els comentaris que poseu als posts, tot allò que pugui enriquir als companys i companyes."

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada