dimecres, 12 de novembre del 2014

La brúixola interior

la brujula interior: conocimiento y exito durarero-alex rovira-9788495787910
Ens coneixem poc, i és bo de tant en tant submergir-nos en nosaltres mateixos per veure el nostre potencial en la nostra vida. Aquesta setmana aconsello el llibre d'Álex Rovira, La brújula interior: Conocimiento y éxito duradero. Afegeixo un resum del llibre.

"La brújula interior es un libro original, sorprendente y por encima de todo distinto: un nuevo paradigma para entendernos a nosotros mismos y a los demás. A través de una serie de cartas divertidas, apasionantes y lúcidas, se abre a los ojos del lector una nueva perspectiva para entender la vida, para desarrollar la creatividad, para comprender mejor lo que significa una existencia autónoma y feliz.Los términos "misión", "meta", "objetivos", "posicionamiento" forman parte del trabajo habitual de un ejecutivo o directivo. Pero curiosamente estas palabras rara vez son utilizadas para la definición de una misión en la propia vida, de un posicionamiento personal o de unos objetivos que lleven a la propia realización.La brújula interior nos invita a reflexionar sobre estos temas, y nos brinda las herramientas para hacerlo, y lo que es más importante, nos ofrece un método para que recobremos algo que nunca debimos haber perdido: ser los directores de nuestra propia vida."

7 comentaris :

  1. Bon dia i moltes gràcies Carles, el compraré aquest cap de setmana, els llibres de l'Àlex Rovira que he llegit m'han resultat molt gratificants i sempre he pogut extreure exemples a aplicar en el dia a dia, posem pel cas un dels seus llibres "El laberinto de la felicidad" forma part dels meus llibres "de almohada".
    Una abraçada,
    Nati

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies Nati!!!!És un bon llibre, crec!!! Gràcies a tu per participar!!
      Abraçades

      Elimina
  2. Bon dia Carles, cada vegada tinc més clar que les coses se't posen davant del nas quan les necesites, només has d'estar atenta per captar-ho...
    Aquest post d'avui arriba quan més falta em feia la brúixola.
    Moltíssimes gràcies.
    Petons.
    Lluïsa

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies Lluissa!! T'espero de nou al pròxim taller! No me faltes, eh!
      Rep una abraçada!!!

      Elimina
  3. Acabo de mirar l'agenda... el 24 d'aquest mes, tenim el de confiança i cooperació.
    Procuraré no faltar.
    Abraçada rebuda, sempre van bé!
    Gràcies per tot.
    Petons
    Lluïsa

    ResponElimina
  4. Fa uns dies vaig tenir que comentar aquesta presentació, personalment em va agradar molt i he pensat en compartir-la, aquí la teniu

    https://www.youtube.com/watch?v=U9H3V9YmMwE

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gràcies!! Demà es publica! Molt interessant...

      Elimina