dimarts, 4 de novembre del 2014

Confiança i cooperació

El divendres 7 de novembre, comencem els tallers de Confiança i cooperació... Ens veiem allà!!!
La confiança i la cooperació son elements fonamentals pel treball en equip. Ja sabéu! La confiança i cooperació permet tenir una disposició favorable per pensar i treballar de forma col · lectiva. Aquesta confiança afavoreix la integració dins d'un grup de treball de forma activa i receptiva a la vegada, introduint modificacions en el comportament quan la situació canviant ho requereixi.
Us espero!!!

3 comentaris :

  1. Aquest estiu vam fer una escapada a Bilbao i vam visitar el Guggenheim. Hi havia una videoinstal·lació d'un tal Ragnar Kjartansson, ni fava de qui era, titula "The Visitors" que em va captivar. I aavui m'ha vingut al cap i en compartiré un tros.

    "Ragnar Kjartansson: The Visitors
    30 de mayo, 2014 – 2 de noviembre, 2014
    La sala Film & Video está dedicada de forma permanente al videoarte y a la imagen en movimiento.
    En esta ocasión, el Museo Guggenheim Bilbao presenta Los visitantes (The Visitors, 2012), del artista islandés Ragnar Kjartansson, una instalación multicanal con nueve proyecciones, que documenta una acción musical en la granja Rokeby, una mansión histórica en el Estado de Nueva York que el artista visita desde 2007. Para la ejecución de esta obra, Ragnar Kjartansson invitó a un grupo de amigos, entre los que había músicos de Reikiavik, su ciudad natal.
    El título de la obra deriva del último álbum del grupo musical Abba, la letra se basa en un poema escrito por Ásdís Sif Gunnarsdóttir, y el arreglo musical es del artista y Davíð Þór Jónsson. En todas las pantallas de la videoinstalación, excepto en una, se ve a un participante diferente en distintas habitaciones o espacios de la mansión y cada uno ha sido grabado de manera individual. A través de la agregación de cada una estas actuaciones singulares se construye la performance y el conjunto cobra sentido."

    https://www.youtube.com/watch?v=RGn9u5z9Ipc

    Xavi B.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies Xavi B. per la teva aportació!!! Molt interessant!!

      Elimina
  2. Hola, ahir vaig participar al taller de Confiança i cooperación i després del que vam parlar del grup i l'equip, recomano un llibre que jo he llegit en francés " Stupeur et Tremblements" d’Amélie Nothomb és divertit d'un humor àcid, sobre la situació de la dona al Japó, i par riure de tots els cap del mon.

    ResponElimina