divendres, 2 de maig del 2014

Una més de les nostres cançons


Inevitablement, el post d'avui es de les nostres cançons! Alguns companys i companyes han dit la seva sobre aquelles cançons que ens "motiven" i aquí us deixo el recopilatori...
Per començar, m'agradaria posar una que segur que ens agrada i que a lo millor ja heu vist... però que crec que no està de més veure'l de nou, sobretot per la seva part visual (emociona!), per la part auditiva (crec que també!) i també per la part de sentir el significat de la cançó!

Ah! El clip té un missatge publicitari que crec que en aquest cas hem d'obviar!.





També us poso cançons de, per exemple, Robert que diu que " Deixo dues. Una de tristesa i l'altra d'eufòria total. Una de reflexió i profunditat, i l'altre totalment hedonista. La primera és una versió del gran Johnny Cash del grup NIN poc temps abans de morir i la segona una cançó de Franz Ferdinand, un d'aquests grups que per múltiples circumstàncies adoptes com a generacionals."








Igualment, tenim a la Nati que diu que "sempre que la sento em fa sentir millor, ja des de les primeres notes noto que em fa aixecar l'ànim, es tracta de "Somewhere Over the Rainbow" d' Israel Kamakawiwo'ole."



I per últim, el Xavi. B diu que "Jo n'aporto una que, com la dels Franz, és idònia per "desfogar-te" i omplir-te de ganes.. És el Wake Up dels Arcade Fire. A més actuen a finals de mes al Primavera.. i allà hi serem!"



Gràcies a tots i totes per fer del blog, el vostre blog! Esperem les vostres eleccions de cançons "emocionals".

Bon cap de setmana!!!!!!!!



Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada